Prachtige Ana de Armas in een wel heel klein topje op Insta-foto's

Ze Cubaanse actrice ziet er weer prachtig uit.

FilmTotaal 22 november 2022 06:00 in Celebrity
Actrice Ana de Armas was even geleden een van de meest besproken actrices op Aarde. Ze was namelijk te zien als een fictieve Marilyn Monroe in de Netflix-film Blonde. Komende jaren gaan we nog veel meer van haar horen.

De afgelopen wist ze al indruk te maken in de films Blade Runner 2049, Knives Out, No Time to Die, Deep Water en de grote Netflix-actiefilm The Gray Man naast onder meer Ryan Gosling en Chris Evans.

Recent is ze gestart met de opnames voor de John Wick-spinoff Ballerina waarin ze het personage Rooney alias 'The Ballerina' speelt. Ze zal ongetwijfeld dezelfde kwaliteiten hebben als Keanu Reeves' John Wick die ook in de film zal opduiken.

Opvallend op Instagram
Wil je wat vaker een blik werpen op de mooie Cubaanse, dan kun je altijd een bezoekje brengen aan haar Insta-pagina. Dit keer zien we haar in een - ongetwijfeld peperdure - jurk met een opvallend kleinig topje.

"Speciale avond bij de Governors Awards," schrijft ze bij de foto's om ook even de dure merken Louis Vuitton en Estée Lauder aan te prijzen.


De foto's van de 34 jarige Ana de Armas zien? Check deze dan hier en hier op haar Instagram.


NieuwsFilm