Letitia Wright (Black Panther) woedend op schrijver vanwege afschuwelijke lijst

Volgens Scott Feinberg verdient Wright absoluut geen prijzen vanwege 'alle problemen' die zij veroorzaakt.

FilmTotaal 23 november 2022 12:35 in Celebrity
Letitia Wright speelt wederom een van de hoofdrollen in het Black Panther-vervolg, genaamd Wakanda Forever. De actrice is nu dan ook wel een van de bekendste namen in het MCU, maar in een artikel in The Hollywood Reporter wordt er hard naar haar uitgehaald. Daar is de actrice niet van gediend.

In een artikel in The Hollywood Reporter, genaamd 'How Personal Baggage Will Impact Oscar Chances', staat hoe sommige filmtalenten minder kans maken op een Oscar vanwege hun privélevens. Will Smith staat in de lijst vanwege de beruchte 'Oscarklap', maar ook Brad Pitt komt erin voor, vanwege zijn vervelende scheiding van Angelina Jolie.

Andere namen
Er staan echter ook de nodige controversiële namen tussen, zoals de twee regisseurs Woody Allen en Roman Polanski. Wright is echter ook te vinden op dit lijstje. De schrijver van het artikel, Scott Feinberg, een van de belangrijkste namen bij The Hollywood Reporter, vindt dat de actrice ook bepaalde dingen 'fout' heeft gedaan.

In 2020 liet de actrice weten dat zij zich niet zou laten vaccineren, waardoor ze meteen een 'anti-vax' werd genoemd. De nodige mensen namen haar dit niet in dank af en probeerden haar zelfs te cancelen. Zo ging er o.a. een petitie rond om haar te vervangen in Wakanda Forever.

Schandalig
Feinberg kaart dit allemaal aan zegt dat Wright "niet genomineerd zou moeten worden voor haar werk". De actrice zelf vindt dit schandalig en is woedend dat zij in hetzelfde rijtje wordt geplaatst met andere bekendheden die echt zijn aangeklaagd voor verschillende redenen.

Zo schrijft Wright: "Dit gedrag is vreselijk. Dit is niks anders dan mij met de grond gelijk maken. Ik heb niks verkeerd gedaan, dus stop dan ook met het verspreiden van onzin. Ik heb 2 jaar geleden al sorry gezegd voor bepaalde opmerkingen die ik gemaakt heb en sindsdien heb ik er niks meer over gezegd. Het feit dat er in het artikel staat dat ik erover bleef praten met de cast & crew is gewoon een leugen. Vraag maar aan de producent en de regisseur".

Succes
Wright vervolgt: "Wakanda Forever is een groot succes en is een prachtig eerbetoon aan 'mijn broer' Chadwick Boseman. Dat er alleen maar gesproken wordt over hoe vreselijk ik ben is echt belachelijk. Het is duidelijk dat jullie me niet mogen, maar ik kom wel voor mijn eigen op. Stop met dit afschuwelijke gedrag. Heb je echt zoveel moeite met mijn prestatie Feinerg? Get a life". Enkele berichten van de actrice zijn hier te zien.

Feinberg kwam zelf recentelijk nog onder vuur te liggen voor een behoorlijk misplaatste grap. Feinberg zei namelijk dat de film She Said, waarin het schandalige leven van Harvey Weinstein onder de loep wordt genomen, een succes was geweest als Weinstein hem had mogen produceren. Hier kwam aardig wat kritiek op, waardoor hij zijn verontschuldigen aanbood.NieuwsFilm