Bekende zanger onthult dat ook hij auditie voor Spider-Man heeft gedaan

Joe Jonas als 'The Amazing Spider-Man'? Het had zomaar werkelijkheid kunnen zijn.

Jeffrey Kouters 24 november 2022 15:38 in Algemeen
De The Amazing Spider-Man-films zijn haast niet voor te stellen zonder Andrew Garfield, maar toch maakten ook andere celebrities destijds een goede kans om de iconische rol te bemachtigen. Zanger Joe Jonas heeft nu onthuld dat hij destijds ook auditie heeft gedaan.


"Ik weet nog hoe geweldig ik me wel niet voelde toen ik destijds kans maakte om de nieuwe Spider-Man te worden", vertelt de 33-jarige Jonas in de podcast Just for Variety.

Volgens de bekendheid kwam hij ook weer niet heel ver in het auditieproces. Hij mocht weliswaar terugkomen na zijn eerste auditie, maar daarna hield het voor hem op. "Ik heb het kostuum nooit aangehad", zegt hij in de podcast. "Ik baalde er destijds flink van dat ik het niet was geworden".

Uiteindelijk kreeg Andrew Garfield de rol. Volgens Jonas, die samen met zijn broers Nick en Kevin de Jonas Brothers vormt, was hij de enige juiste keuze. "Andrew was overduidelijk de beste kandidaat voor de rol", geeft hij toe.

Connecties
Jonas vermoedt dat hij de kans kreeg om auditie te doen vanwege regisseur Marc Webb. Hij maakte naam als regisseur van videoclips voor artiesten voordat hij de overstap maakte naar Hollywood.NieuwsFilm