Hoe wordt de nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film ontvangen: goed of tegenvallend?

Marvel Studios lanceert morgen de tweede Special Presentation.

Bram de Groot 24 november 2022 16:51 in Algemeen
Marvel Studios en Disney+ maken al even gezamenlijk tv-series binnen het grote Marvel Cinematic Universe. Even geleden werd er de Marvel Studios Special Presentation aan toe gevoegd met Werewolf by Night. Morgen zet Disney+ The Guardians of the Galaxy Holiday Special online.

Op Rotten Tomatoes worden ondertussen de eerste recensies verzameld en bij zoveel MCU-films en series is de ontvangst weer sterk. Op het moment van schrijven staat The Guardians of the Galaxy Holiday Special op een prima 89 procent na 18 recensies.

"Deze kerstexcursie is meer een opvullertje dan een volledig afgerond product, maar is een heerlijke showcase voor Drax, Mantis en een zeer vermakelijke Kevin Bacon," luidt de critics consensus.

Een grappige kerstfilm
De recensies op Rotten Tomatoes onderstrepen dat The Guardians of the Galaxy Holiday Special van James Gunn vooral een vermakelijke korte film is die zo'n drie kwartier duurt.

Hieronder zie je een recente clip uit de korte Marvel-film en vanaf morgen staat de tweede Special Presentation op Disney+.NieuwsFilm