Deze 'Baywatch'-actrices laten je mond nog steeds openvallen met Insta-foto's

Ooit in het rood, nu vaak uitdagend op Insta.

FilmTotaal 25 november 2022 06:00 in Celebrity
De serie Baywatch was alweer jaren geleden een enorm succes. Geen wonder dat er jaren later een grote Hollywoodremake verscheen op het witte doek. Hieronder vier Baywatch-actrices die zo het rode badpak weer aan kunnen trekken.

Op Instagram zien we heel regelmatig spetterende foto's van Donna D'Errico voorbijkomen. De 54-jarige blondine is nog steeds actief als actrice en was dit jaar te zien in Frank and Penelope van regisseur Sean Patrick Flanery. De film 116 MacDougal moet te zijner tijd nog verschijnen.

Als we een blik werpen op haar Instagram-pagina dan zien we heel wat foto's in bikini's, enkele throwback-kiekjes en... foto's van haar hondje Scout.

Carmen Electra: een stapje verder?
Net als Donna D'Errico heeft Carmen Electra een OnlyFans-pagina en op Instagram lijkt Carmen vaak een stapje verder te gaan dan haar oud-collega. In Baywatch speelde ze de rol van Lani McKenzie en ze dook in heel wat bijrolletjes in Hollywoodfilms.

Het maken van films en series ligt al een tijdje stil voor de 50-jarige brunette. Ze lijkt vooral bezig met haar Instagram-account waarop naast wat degelijke foto's ook heel wat foto's met Carmen in opvallende standjes te zien zijn.

Pamela Anderson: geen foto's meer?
Uiteraard is Pamela Anderson ook nog actief, maar haar Instagram is even geleden compleet opgeschoond. Ook Pamela gaf zich nog jarenlang prijs op de social. Tegenwoordig communiceert ze vaker met woorden.


Alexandra Daddario
En we vergeten uiteraard de moderne Baywatch-babe Alexandra Daddario niet. De afgelopen periode laat zij zich op Instagram van een veel stijlvollere kant zien, aangezien ze weer op de weg terug lijkt in Hollywood.NieuwsFilm