Madonna zoekt opnieuw de grenzen van Instagram op

Madonna zoekt opnieuw de grenzen van Instagram op

De zangeres heeft zin in liefde.

Madonna is weer eens behoorlijk stout geweest op Instagram. De zangeres liet deze week namelijk het nodige van haar lichaam zien en dat zou haar zomaar eens een ban op kunnen leveren.

Maandag trakteerde Mandonna haar fans op een nieuwe wilde video met een duidelijke boodschap: ze heeft helemaal zin in de liefde. Wat ze daar precies mee bedoelt, laat zich natuurlijk gemakkelijk raden.

Voor deze video heeft Madonna zich uitgedost in een korset en grote bontjas. Ze poseert naast flessen wijn en kaarsen. Vervolgens brengt de zangeres haar strakke benen in beeld en haar pittige stiletto's.

Ze heeft haar look compleet gemaakt met gouden handschoentjes en een diamantenketting.

In laatste shot onthult ze meer lichaam dan van Instagram eigenlijk is toegestaan. Mogelijk heeft het plaatsen van deze video dan ook gevolgen voor haar account (en dat zou niet de eerste keer zijn).

Benieuwd naar de video? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

Koningin van Instagram
Madonna is zeer actief op Instagram en lijkt geen grenzen te kennen qua content. Haar expliciete materiaal heeft haar veel volgers opgeleverd (op dit moment ruim 18,5 miljoen), maar brengt haar ook regelmatig in de problemen. Desondanks vinden haar fans haar de 'koningin van Instagram'.



NieuwsFilm

meest populair