Bloedmooie Priyanka Chopra: "Ik wil geen aandacht besteden aan haters"

Meerdere mensen probeerden de actrice te stoppen, maar zij verdoet daar haar energie niet aan.

FilmTotaal 25 november 2022 12:47 in Celebrity
Priyanka Chopra begon haar carrière in Bollywood, maar maakte de switch naar Hollywood. Ondanks het feit dat ze dit met succes heeft gedaan, weet ze dat er ook de menige mensen waren die het haar lastig probeerden te maken. Hier laat zij zich nu over uit.

Tijdens een recente podcast werd de actrice, o.a. bekend van Baywatch, gevraagd of sommige mensen haar ook wilden zien falen. Haar antwoord was duidelijk: "Er zijn maar weinig personen die blij zijn voor andermans succes".

Jaloers
Zo vervolgt Chopra: "Onze generatie zou eigenlijk moeten zeggen: 'Wacht eens even, waarom als iemand succesvol is word ik dan jaloers? Waarom kan ik niet gewoon zeggen: 'Wow, goed gedaan'?' Het is vreemd".

"Er zijn mensen geweest die geprobeerd hebben mij te stoppen. Zij deden er alles aan dat ik niet gecast zou worden. Ik wil niet dat me dat raakt. Ik bedoel, natuurlijk komt het wel eens voor dat ik moet huilen wanneer me een kans wordt afgepakt, maar ik ga me er niet bij neerleggen. Er zijn mensen die je willen dwarsbomen, maar daar moet je geen aandacht aan besteden. Focus jezelf op de mensen die het beste met je voorhebben".

Modellenwerk
Niet alleen is Chopra vandaag de dag een bekende actrice, ook doet ze nog aan behoorlijk veel modellenwerk. Gek is dit niet. In 2000 werd ze uitgeroepen tot Miss World. Pas hierna ging ze acteren, maar menig topmerk wil nog steeds met de schoonheid werken. Dat is ook wel te begrijpen als we naar de onderstaande kiekjes kijken.Haar laatste grote rol was in The Matrix Resurrections. Toch zit ze niet stil, want Chopra heeft alweer getekend voor twee nieuwe projecten, genaamd Citadel en Love Again.

NieuwsFilm