Opvallend nieuws over 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Een nieuwe Spider-Man gaat een grote rol spelen in het vervolg op Into the Spider-Verse.

Zilko Tarici 26 november 2022 07:10 in Algemeen
Spider-Man: Into the Spider-Verse eindigde in 2018 met een post-credits sequentie waarin een geheel nieuw personage werd voorgesteld: Miguel O'Hara/Spider-Man 2099 (Oscar Isaac). En dat personage komt óók opdagen in vervolg Across the Spider-Verse.

In de sequentie zagen we O'Hara afreizen naar het universum van de Spidey-tekenfilmserie uit 1967 en het iconische moment waarop twee Spider-Men naar elkaar wijzen nabootsen.

Miles vs. Miguel
Het was al bevestigd dat het personage zou terugkeren in Spider-Man: Across the Spider-Verse, want we zagen hem in de eerste trailer al, om onbekende redenen, vechten met Miles Morales.

Tijdens een recent gesprek met Empire, liet producent/co-scenarist Phil Lord echter weten dat het personage een grote rol heeft. Spider-Man 2099 wordt namelijk de multiversum-leider van de 'Spider-People', een team zonder enige sturing:

"Miguel O'Hara is de leider van een bende vechtersbazen die de consequenties van de explosie aan het einde van de eerste film proberen recht te breien. En zoals je je kunt voorstellen, is het lastig om een bende te leiden die nooit is geleid."

Spider-Man: Across the Spider-Verse bereikt in juni 2023 de bioscopen.

NieuwsFilm