Salma Hayek op uitdagende Insta-foto die iedereen wil zien

Salma Hayek op uitdagende Insta-foto die iedereen wil zien

De Hollywood-actrice op het strand.

Met enige regelmaat duikt actrice Salma Hayek op in het celeb-hoekje van FilmTotaal. De Hollywood-actrice plaats namelijk de nodige bikini-foto's op haar Instagram en gezien haar lichaamsvormen trekken die dan veel bekijks.

Uiteraard zien we wel vaker nieuws van Salma op FilmTotaal. De afgelopen periode vooral vanwege haar aandeel in de film Magic Mike's Last Dance die over een aantal maanden op het witte doek verschijnt.

Daarnaast zal ze binnenkort ook te horen zijn in de animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish. Haar stem is te horen als je het figuurtje Kitty Softpaws hoort praten. Ze sprak de stem ook al in voor Puss in Boots uit 2011.

Meest uitdagende Insta-foto
Op haar Instagram duiken dus zeer regelmatig uitdagende foto's op. We struinden haar Instaaf op zoek naar misschien wel de meest opvallende foto die ze ooit heeft geplaatst. De keuze viel op een foto waarop ze in een turquoise/blauwe bikini op het strand staat.

Ze plaatste de foto in 2019 ter gelegenheid van haar 53e verjaardag. "Yes, tomorrow I'm 53. So!? πŸπŸŽˆπŸŽ‰πŸ‘™πŸΎπŸ§œπŸΌβ€β™€οΈπŸ˜ŽπŸ’ƒπŸΎπŸ’ƒπŸΎπŸ’ƒπŸΎπŸ’ƒπŸΎ," schreef de zelfverzekerde Mexicaanse bij de foto.


De foto van de nu 56-jarige Salma Hayek zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingFlorence Pugh
Florence Pugh geeft haar borsten behoorlijk prijs op Insta-foto's


Bekijk de afbeeldingVictoria Koblenko
Boezem van Victoria Koblenko knalt bijna uit haar BH

NieuwsFilm

meest populair