Daniel Craig wil het niet over de seksuele geaardheid van zijn 'Knives Out'-personage hebben

De hoofdrolspeler hoopt dat mensen zich op de film focussen zonder zich zorgen te maken.

We kennen Daniel Craig natuurlijk allemaal als James Bond. 007 staat bekend als een enorme rokkenjager, maar dat is een ander bekend personage van de acteur, Benoit Blanc, totaal niet. Toch wil de acteur het niet alleen maar over de seksuele voorkeur van zijn Knives Out-personage hebben.

Recentelijk liet Rian Johnson, de regisseur van de films, weten dat de detective gay is. Tijdens een recent interview laat Craig zich er eveneens over uit, al is het duidelijk dat de acteur het voornamelijk wil hebben over het verhaal en de film zelf, niet zo zeer of Blanc nu wel of niet een vriend heeft.

Reactie
Toen Craig hierover werd gevraagd, was zijn reactie als volgt: "Ik vind dat we dit niet hoeven 'op te blaze'n. Ik vind het eigenlijk wel logisch dat Blanc gay is, maar ik vind het geen 'big deal'. Is het niet gewoon het belangrijkste dat iedereen kan zijn en wonen met de persoon die ze lief hebben?"

Craig vindt het dan ook niet nodig om hier zoveel over te praten: "Natuurlijk is het leuk. Het hoort erbij, maar ik hoop dat de kijkers uiteindelijk wel gewoon naar de film kijken zonder zich druk te maken over de seksuele geaardheid van een personage".

Trailer
Het veelbelovende vervolg, genaamd Glass Onion, zal vanaf volgende maand te zien zijn op Netflix. Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder!



NieuwsFilm

meest populair