Bekritiseerde Kim Kardashian laat zich uit over het Balenciaga-schandaal

Bekritiseerde Kim Kardashian laat zich uit over het Balenciaga-schandaal

Veel mensen vinden haar berichten niet goed genoeg.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Kim Kardashian. Het wereldberoemde model is namelijk flink onder vuur komen te liggen vanwege de choquerende campagne van het modemerk Balenciaga. Nu laat zij zich erover uit.

Er is veel te doen over de recente reclamecampagne van het bekende kledingmerk. Zo is er veel kritiek op hun kiekjes, waarin jonge kinderen poseren met teddyberen in bondagetouwen. Op sociale media werd deze advertenties voor de tassenlijn 'Plush Bear Bags' met de grond gelijk gemaakt, omdat het te veel riekt naar kinderporno.

Meer
Daar blijft het niet bij. Op een van de foto's is een document zichtbaar waarin wordt verwezen naar een omstreden Amerikaanse rechtszaak uit 2002. Daarin werd geoordeeld dat bezit van nep- of virtuele beelden van kindermisbruik niet strafbaar is.

Balenciaga bood zijn excuses aan, maar gek genoeg liet Kardashian zich er niet over uit, terwijl zij juist één van de grote gezichten van het merk is. De nodige mensen vonden dan ook dat het topmodel iets erover moest zeggen en dat doet ze nu ook.

Berichten
Kardashian postte een hele reeks berichten op haar Twitter-pagina. Zo staat er o.a. "Ik heb de tijd genomen op het erover te kunnen hebben met het Balenciaga-team, om nu precies te weten waar het fout is gegaan".

""Ik ben gechoqueerd door de foto's, maar ik stel het op prijs dat ze de campagne offline hebben gehaald en hun verontschuldigen hebben aangeboden. Ik ben momenteel met ze in gesprek over mijn Balenciaga-toekomst".

Bekijk de originele berichten hieronder.





Kritiek
De kritiek blijft echter aanhouden. Veel mensen vinden haar commentaar slap en niet goed genoeg. Dat valt ook wel duidelijk te merken op haar Instagram-pagina. Kardashian postte hier weer eens meerdere kiekjes, maar de reacties waren zeker niet mals. Oordeel zelf maar hieronder.



NieuwsFilm

meest populair