Netflix verwijderalarm: kijk deze enorme lijst aan topfilms voordat ze verdwijnen

Je hebt nog enkele dagen de tijd!

Wouter Drummen 28 november 2022 22:30 in Algemeen
Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Deze maand krijgen de filmfanaten het flink voor de kiezen. Er zullen namelijk niet alleen veel series van de streamingdienst gehaald worden, ook de nodige films verdwijnen. Dit zijn de grootste titels.

De Matrix-trilogie
Iedereen kent natuurlijk wel de iconische trilogie van de Wachowski zusjes, waar Keanu Reeves in de huid kruipt van Neo. Het origineel werd enorm sterk onthaald en is inmiddels uitgegroeid tot een heuse filmklassieker. Helaas kan niet hetzelfde gezegd worden over de vervolgen, maar het eerste deel moét je als filmliefhebber op z'n minst een keer gezien hebben. Dit kan op Netflix t/m het eind van deze maand!Minder Gosling
Ook neemt Netflix afscheid van twee topfilms van Ryan Gosling. De acteur is al jarenlang een van de bekendste gezichten in Hollywood, mede dankzij de romantische klassieker The Notebook en het indrukwekkende drama The Place Beyond the Pines. Deze staan nu nog enkele dagen op Netflix, dus als je een Gosling-fan bent weet je wat je te doen staat!Meer
Helaas blijft het daar niet bij. Talloze andere films staan vanaf december niet meer op Netflix, zoals het keiharde 300-tweeluik, de animatiefilms Turbo, The Polar Express en Tom & Jerry maar ook de geliefde Dallas Buyers Club.

In deze film schitteren Matthew McConaughey en Jared Leto. Niet zo heel gek dus, dat de twee allebei een Oscar ontvingen voor hun werk. Bekijk de trailer hieronder.Bekijk de volledige lijst met series en films die nog maar enkele dagen op Netflix staan hier.

NieuwsFilm