De billen van Emily Ratajkowski zijn niet te missen op deze Insta-foto's

Het acterende model weer lekker zomers op Instagram.

FilmTotaal 29 november 2022 06:00 in Celebrity
Het Britse topmodel Emily Ratajkowski is na haar bevalling van haar eerste kind weer helemaal terug in het wereldje. En daarnaast is ze sinds kort ook nog een vrijgezel. Het is dan ook geen wonder dat haar Insta vol staat met zomerse foto's.

Als actrice lijkt ze voorlopig even met sabbatical te zijn. Er moet nog een film uitkomen, maar die is al jaren geleden opgenomen en verschijnt naar verwachting op televisie. Waar en wanneer is nog niet helemaal bekend en de titel is Bright Futures.

Duidelijk is ook dat die film geen grote film is als haar doorbraakfilm. Dat was Gone Girl van regisseur David Fincher. Ze speelde het meisje Andie Fitzgerald, een soort van scharrel van het personage Nick Dunne van Ben Affleck.

Het was gelijk ook de grootste film waarin Emily te zien is geweest. Daarna volgden kleinere titels als We Are Your Friends en I Feel Pretty.

Flink opvallend op Insta
Nu het zomerseizoen duidelijk voorbij is gooien de grote badmode-merken hun voorraad in de uitverkoop. Ook de overtollige bikini's van het merkje van Emily moeten weg, met tot 70 procent korting.

Emily is zo vrij geweest om een aantal van de bikini's aan te trekken en je ziet de foto's daarvan via onderstaande link.


De foto's van de 31 jarige Emily bekijken? Check deze dan hier op haar Instagram.


Katja Schuurman
Katja Schuurman op Insta-foto's waar je mond van openvalt

Sylvie Meis
Sylvie Meis met ontbloot bovenlijf in een strakke spijkerbroek op Insta-foto


NieuwsFilm