Clips 'Violent Night': dé kerstfilm van dit jaar?

De Die Hard-kerstman van David Harbour!

Bram de Groot 29 november 2022 08:18 in Video
Acteur David Harbour ken je waarschijnlijk uit producties als Hellboy, Stranger Things en Black Widow. Binnenkort zie je hem mogelijk losgaan als een alternatieve kerstman in Violent Night. Hieronder hebben we de eerste twee clips uit de film.

De kerstkomedie komt van Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters) en naast Harbour zijn er ook rollen voor onder meer John Leguizamo, Edi Patterson, Cam Gigandet en Alex Hassel.

Eerste clips uit Violent Night
Het mag duidelijk zijn dat Violent Night een film wordt voor volwassenen. In Nederland verschijnt de kerst-actiekomedie begin december in de bioscopen.

Hieronder twee clips. De eerste toont een dronken kerstman aan de bar en vervolgens zien we hem in actie om een groep mensen te redden zodat zij een fijne kerst kunnen beleven.In Violent Night breekt een eliteteam van huurlingen op kerstavond in bij een familiecomplex en gijzelt iedereen. Ze zijn echter niet voorbereid op een verrassende strijder: de kerstman is op het terrein en hij staat op het punt te laten zien waarom hij geen heilige is.
NieuwsFilm