Na Disney+ en Apple TV+ is er nu ook Ryan Reynolds+

Grappen die je wel aan Ryan Reynolds kan overlaten.

Bram de Groot 29 november 2022 08:37 in Algemeen
De streamingdiensten vliegen je de afgelopen jaren om de oren. Van grote diensten als Netflix, Disney+ en HBO Max tot kleinere / lokale diensten als NLZiet, Cinemember en Videoland. En nu is er ook Ryan Reynolds+.

Ryan Reynolds+ is niet echt een streamingdienst. Via een video wordt uitgelegd wat je aan Ryan Reynolds+ hebt. Zo heeft het 3X Emotional Range en zijn er liedjes en dansjes opgenomen in het programma. En je hebt Apple TV+ nodig om het allemaal in actie te zien.


Uiteraard is dit uiteraard bedoeld als grapje om de film Spirited te promoten die op Apple TV+ te zien is. In de film speelt Ryan Reynolds een belangrijke rol naast Will Ferrell en Octavia Spencer.

Spirited
Spirited is een muzikale versie van het klassieke kerstverhaal van Charles Dickens. Ebenezer Scrooge is een gierige misantroop, die slechts geïnteresseerd is in geld, zich harteloos gedraagt en niet doet aan vrijgevigheid.

Op een avond krijgt hij bezoek van een geest. Deze confronteert Scrooge met het verleden, het heden en de toekomst om hem zo te laten zien hoe hij zo ellendig en eenzaam is geworden. Hierdoor wordt Scrooge gedwongen om zijn levenshouding te herzien.
NieuwsFilm