Dit is de prachtige 13 jaar jongere vrouw van 'Interstellar'-acteur Matthew McConaughey

Camila Alves heeft, net zoals haar man, ook een behoorlijk indrukwekkende carrière!

FilmTotaal 29 november 2022 11:51 in Celebrity
Matthew McConaughey is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. Toch weten eigenlijk maar weinig mensen wie zijn vrouw is, dus laten wij haar hieronder eens even in 'de spotlights' zetten.

McConaughey, o.a. bekend van sterke films als Interstellar, Dallas Buyers Club maar ook de topserie True Detective, liep in 2006 Camila Alves tegen het lijf. Blijkbaar sprongen de vonken snel over, want de twee kregen in korte tijd een relatie.

Alves
Eind 2011 waren ze verloofd en een jaar later trouwden ze. Samen hebben ze drie kinderen, maar de acteur vindt het belangrijk dat zijn familie niet altijd overal bij betrokken worden. McConaughey probeert zijn werk dan ook te scheiden van zijn privéleven, maar Alves is ook niet onbekend.Alves is geboren in Brazlie, maar vertrok op 19-jarige leeftijd naar New York in de hoop een model te worden. Dit pakte goed voor haar uit: ze werd een van de grote gezichten van Macy, was vaker op televisie te zien en runt haar eigen lifestyle website, genaamd Women of Today.

Heel erg vreemd is dit niet, want niet alleen heeft de 40-jarige Alves altijd keihard gewerkt, ze ziet er ook prachtig uit. Op Instragram heeft ze bijna een miljoen volgers en deelt ze ook wel vaker filmpjes en kiekjes. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er beeldschoon uit.NieuwsFilm