Gecancelde Kevin Spacey tekent voor nieuwe speelfilm

De acteur werd twee weken terug nog aangeklaagd voor nog eens zeven zedendelicten.

Jan-Peter Rook 30 november 2022 07:53 in Algemeen
Hij mag dan wel compleet gecanceld zijn, maar Kevin Spacey heeft weer eens een filmrol te pakken. De acteur, die de afgelopen vijf jaar vooral druk is geweest met aanklachten en rechtszaken, gaat spelen in de Britse nieuwe thriller Control.

De opnames van de film zijn al begonnen. Spacey zal er niet in te zien zijn, maar enkel zijn stem verlenen aan een personage in de film.

Het verhaal
De thriller Control wordt geregisseerd door Gene Fallaize. Het verhaal volgt de Britse minister van Binnenlandse Zaken (Lauren Metcalfe), die een geheime liefdesaffaire heeft met de president (Mark Hampton).

Een andere man (Spacey) weet haar geheim en die trekt zich deze ontrouw behoorlijk aan. Hij wil wraak en kaapt de volledig zelfrijdende auto met haar erin, waarmee hij de vrouw een angstaanjagende nacht door de straten van Londen bezorgt.

Het nieuws van Spacey's betrokkenheid bij de film volgt twee weken nadat de acteur werd aangeklaagd voor nog eens zeven zedendelicten, bovenop de vijf aanklachten die hij al op z'n naam had staan.

NieuwsFilm