Hugh Jackman kreeg spijt van Wolverine-pensioen na het zien van deze Marvel-film

'Deadpool' gaf de acteur als het ware 'heimwee'.

Wouter Drummen 30 november 2022 14:01 in Algemeen
We dachten eigenlijk allemaal wel dat Hugh Jackmans avontuur als Wolverine erop zat. De acteur kroop nog één enkele keer in de huid voor Logan, waarin zijn verhaal afgerond wordt. Hij keert nu echter toch terug voor Deadpool 3. Jackman laat zich er nu over uit.

De acteur, eveneens bekend van films als The Prestige en Prisoners, was inderdaad van plan te stoppen, maar kreeg hier toch tamelijk snel spijt van. Net toen hij had aangekondigd dat hij afscheid zou nemen van Wolverine, kwam de eerste Deadpool-film uit.

Reactie
Tijdens een recent interview met Deadline laat Jackman zich erover uit: "Ik had net 20 minuten gezien van 'Deadpool', maar enkele weken ervoor had ik gezegd dat ik zou stoppen als Wolverine en dat 'Logan' dus mijn laatste film zou zijn. Dat was ook echt het plan, maar toen ik de film zag dacht ik echt 'Oh nee...'"

"Ik weet het nog heel goed. Ik ging naar het strand, ergens in augustus. Ik had een weekje vakantie, mijn eerste in 10 maanden tijd. In een keer dacht ik bij mezelf: "Ik wil echt weer terugkeren". Zo is het gegaan".

Gesprek
Jackman liet er geen gras over groeien en belde zijn 'frenemy' Ryan Reynolds. Zo vervolgt hij: "Meteen op het strand nam ik contact op met Ryan. Ryan smeekte mij als het ware om terug te keren, maar ik zei elke keer weer nee. Toen ik hem belde om terug te keren zei hij: "Meen je het serieus?!" Ik mag dan wel altijd gezegd hebben dat ik klaar was en ik meende het ook echt, maar ergens had ik ook altijd weer enorm veel zin om terug te keren".

Hieronder zie je een kiekje van de twee acteurs, dat Jackman recentelijk deelde. Ondanks het feit dat ze zich voordoen als 'vijanden', zijn het in het echte leven dikke vrienden.NieuwsFilm