Keert Marvels 'engste personage' ooit terug in 'Deadpool 3'?

Een interactie tussen Miss Minutes en Ryan Reynolds op Twitter doet geloven van wel.

Jeffrey Kouters 30 november 2022 15:22 in Algemeen
Miss Minutes, de geanimeerde klok uit de Marvel-serie Loki, lijkt terug te keren in Deadpool 3. Dat vermoeden fans na een opvallende interactie tussen het officiële Twitteraccount van het personage en Mister Deadpool himself: Ryan Reynolds.

In Loki maakten Marvel-fans kennis met Miss Minutes, een geanimeerd figuurtje dat werkt voor de Time Variance Authority (en dus de grote schurk Kang); de organisatie die de Heilige Tijdlijn beschermt. Miss Minutes wordt ingesproken door de bekende stemactrice Tara Strong (Rugrats, Teen Titans).

Terugkeer
Een interactie tussen Miss Minutes en Ryan Reynolds doet vermoeden dat deze enge klok (zie het filmpje onderaan dit artikel) nog niet uitgetikt is. Veel Marvel-fans denken nu dat het personage een rol heeft in de derde film over Reynolds' grofgebekte mutant.Leugentje of de waarheid?
Hoewel Miss Minutes inmiddels op Twitter heeft ontkend dat zij van de partij is in Deadpool 3, is het niet ondenkbaar dat het personage terugkeert in de film. Volgens eerdere geruchten heeft Owen Wilsons TVA-agent Mobious namelijk ook een rol in de film.NieuwsFilm