Eerste recensies 'Violent Night': dé grote hit van december?

Eerste recensies 'Violent Night': dé grote hit van december?

David Harbour krijgt veel complimenten uit verschillende hoeken.

Het lijkt erop dat we deze kerst worden getrakteerd op een goede nieuwe kerstfilm, al is deze wel iets anders dan de nodige klassiekers. De keiharde actiefilm Violent Night van Tommy Wirkola wordt namelijk tot nu toe erg sterk onthaald!

Mocht je nog niet weten waar Violent Night over gaat: in het begin van de film breekt een eliteteam van huurlingen op kerstavond in bij een familiecomplex en gijzelt iedereen. Ze zijn echter niet voorbereid op een verrassende strijder: de kerstman, gespeeld door Davis Harbour, is op het terrein en hij staat op het punt te laten zien waarom hij geen heilige is.

Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



Recensies
De eerste recensies mogen er ook zijn. Niet alleen op Rotten Tomatoes scoort de film voorlopig een hele nette 80%, maar ook filmcritici van allerlei bekende websites en filmbladen laten zich positief over Violent Night uit.

Zo zegt Owen Gleibermann van Variety: "David Harbour is perfect voor deze rol". Volgens Angie Han, van The Hollywood Reporter, is de film "precies wat je verwacht en hoopt". Matt Donato, van IGN, kan er ook van genieten: "'Violent Night' houdt niet in en is een keiharde film die zijn R-rating verdient. De film moet even op gang komen, maar zodra dat het geval is, kan niemand deze Kerstman tegenhouden!"

Hoofdrolspeler Harbour kan ook niet wachten tot de film uitkomt, zoals dat hieronder wel te zien is. Vanaf vandaag draait de film in de Nederlandse bioscopen!



NieuwsFilm

meest populair