Dit is wat we nu (niet) weten van 'Pirates of the Caribbean 6'

Dit is wat we nu (niet) weten van 'Pirates of the Caribbean 6'

De zesde Pirates film is in ontwikkeling.

De vrouwelijke Pirates spin-off met Margot Robbie werd geannuleerd, maar die zesde Pirates of the Caribbean-film komt er wel! Dit is wat we daar nu al over weten.

De franchise die begon in 2003 met The Curse of the Black Pearl werd enorm populair. Nu komt er ook eindelijk een zesde film.

Bekijk de afbeelding
Releasedatum en andere ontwikkelingen
Pirates of the Caribbean 6 heeft helaas nog geen releasedatum. Eind 2022 kwam er een veelbelovende update over de film, Curse of the Black Pearl-schrijver, Ted Elliot, is bezig is met het script.

Fans zullen waarschijnlijk op zijn vroegst tot 2024 moeten wachten. Door vertragingen in de productie als gevolg van de COVID-19 pandemie en andere factoren, is er op dit moment nog steeds geen nieuws over wanneer de film precies uitkomt.

Bekijk de afbeelding
Wie vormen de cast?
Er is nog geen definitieve cast bevestigd. Wel wordt er behoorlijk wat gespeculeerd. Zowel Orlando Bloom als Keira Knightley zouden een mogelijke terugkeer naar de Pirates-franchise maken.

Na vijf films zijn er genoeg personages die mogelijk kunnen terugkeren. Actrice Kaya Scodelario onthulde in 2017 dat ze gecontracteerd was voor een andere Pirates-film en geïnteresseerd was in een terugkeer als Carina Smyth.

Bekijk de afbeelding
Plotdetails
Details zijn schaars, maar het is bekend dat Disney een vrouwelijk verhaal wil. De spin-off met Margot Robbie werd echter geannuleerd, wat betekent dat de fans nog steeds niet weten wat de film in gaat houden.

Jack Sparrow
Johnny Depp heeft bevestigd dat Pirates of the Caribbean 6 helaas de eerste aflevering wordt zonder Jack Sparrow. Het smaadproces tegen Amber Heard creëerde een mediaperceptie van Depp, wat Disney ongetwijfeld als slecht voor zijn imago ziet. Depp verliet het project niet uit vrije wil.

Er is dus nog niet veel bekend, maar de zesde Pirates-film gaat er vooralsnog gewoon komen. Al dan wel zonder de geliefde Jack Sparrow.



NieuwsFilm

meest populair