'Pirates of the Caribbean' zou een dikke flop worden dacht actrice Keira Knightley

Hoe kun je nou geen vertrouwen hebben in captain Jack Sparrow?

Pirates of the Caribbean is een van de meeste filmreeksen van Disney gebleken. De piratenfilms hebben al heel veel geld in het laatje gebracht. Het valt dus haast niet voor te stellen dat niet iedereen in de oorspronkelijke cast gelijk overtuigd was van het verhaal.

Keira Knightley was een van die twijfelaars. Zij vertolkt in deze reeks het personage van Elizabeth Swann. Het is regisseur Richard Curtis die haar aarzelende houding openbaar heeft gemaakt.

Flop
De regisseur had op de set van een film die hij maakte een gesprek met de Britse actrice. Hieruit bleek dat zij zacht gezegd niet heel veel vertrouwen had in Pirates of the Caribbean. De reden hiervan was voor haar duidelijk.

In een interview met Amerikaanse zender ABC zegt Curtis het volgende: "Ik herinner me dat ik met Keira ging zitten terwijl we aan het filmen waren en zei: 'Wat ga je nu doen?' En ze zei: 'Ik denk niet dat het gaat werken. Het is een piratenfilm en ze falen altijd.'"

Miscalculatie
Hier bleek zij dus uiteindelijk ver naast te zitten. Wat begon als een simpele piratenachtbaan in Disney World, groeide uit tot een van de grootste blikvangers in Hollywood van de afgelopen twintig jaar. Volgens de laatste geruchten zal ook Johnny Depp wellicht terugkeren in een zesde vervolgfilm als de befaamde captain Jack Sparrow.



NieuwsFilm

meest populair