Adam Sandler leest geen enkele recensie meer vanwege deze reden

Adam Sandler leest geen enkele recensie meer vanwege deze reden

De acteur had snel genoeg van alle verwoestende woorden.

Adam Sandler heeft al in heel wat films gespeeld. Sommige projecten, zoals o.a. Uncut Gems, werden sterk onthaald. Anderen werden weer met de grond gelijk gemaakt. Toch heeft de acteur de indruk dat hij voornamelijk negatieve recensies krijgt te lezen. Hij laat nu dan ook weten deze niet meer te lezen.

Tijdens een recent interview om zijn nieuwe, goed onthaalde Netflix-film Hustle te promoten (zie de foto hieronder), zegt Sandler dat hij al héél lang geen recensies meer leest. Nu legt hij uit waarom.



De reden
Zo begint Sandler: "Toen ik 17 was en net begon met acteren, dacht ik nooit na over filmcritici. Ik wist eigenlijk niet eens dat dit erbij hoorde. Ik dacht gewoon: "Je maakt een film, mensen gaan hem kijken". Simpel genoeg".

"Maar toen ik de eerste keer een negatieve recensie las dacht ik echt: "Oh mijn God, wat is dit? Ze haten ons!" We zeiden toen dat het aan die krant las, maar 90% was gewoon verwoestend en zei dat we rommel maakten".

Vervelend
Dit was natuurlijk niet leuk voor Sandler, maar het vervelendste vond hij het nog dat zijn grootmoeder ook al zijn recensies las: "Dat doet pijn. Uiteindelijk besloot ik het niet meer te lezen, want het helpt gewoon totaal niet."

"Vrienden belden me op en zeiden: "Kan je geloven dat ze dit over jou durven te zeggen?" Ik zei dan altijd: "Ik weet niet waar je het over hebt want ik lees al die verhalen niet". Ik haat filmcritici echter niet. Ik kan begrijpen dat ze sommige projecten niet leuk vinden, dat is hun recht".

Positief
Het blijft natuurlijk wel leuker om goede en positieve recensies te lezen. Zo vervolgt hij: "Natuurlijk is het leuk wanneer je complimenten krijgt. Daar sta ik voor open, maar er zijn talloze mensen die keihard werken aan elk filmproject. Ik doe gewoon zo goed mogelijk mijn deel".

NieuwsFilm

meest populair