Emma Corrin is trots op al het naakt in 'Lady Chatterley's Lover'

Het geeft haar kracht en ze hoopt dat het andere vrouwen ook zal helpen.

Wouter Drummen 4 december 2022 20:30 in Algemeen
Nog niet zo heel lang geleden kwam op FilmTotaal de trailer voorbij van Lady Chatterley's Lover. De hoofdrollen hierin zijn weggelegd voor Jack O'Connell en Emma Corrin. Laatstgenoemde laat zich nu uit over de film en waarom het verhaal zo belangrijk is.

Corrin wist hoge ogen te gooien in het vierde seizoen van The Crown, waarin ze Princess Diana speelt. Deze serie was een groot succes op Netflix, maar ook Lady Chatterley's Lover mag er zijn. Op de streaminggigant staat de film namelijk voorlopig in de top 10. Corrin laat zich uit over 'alle wijsheid' van haar nieuwste project.

Reactie
Tijdens een recent interview zegt de actrice het volgende: "Het verhaal zal volgens mij resoneren bij veel vrouwen. Je probeert kracht te vinden in je eigen seksualiteit en het is helemaal oké dat je wil gaan voor plezier. Ook dat kan heel goed voelen en iets prachtigs zijn. Je hoeft je daar niet voor te schamen".

"Ikzelf ben van mening dat het iets heel moois is en ik denk dat de film dit ook echt heel goed in beeld brengt als iets krachtigs". Ook is de actrice blij dat beide hoofdrolspelers naakt te zien zullen zijn en niet alleen maar de vrouw.

Naakt
Zo vervolgt Corrin: "Dat is een stap in de juiste richting voor gelijkheid. Dat vind ik een van de grote pluspunten van het zijn van een actrice. Je kan je platform en status gebruiken, in de hoop je steentje bij te kunnen dragen aan een positieve verandering. Dus ja, deel uitmaken van deze film was een hele speciale en belangrijke ervaring!"

Bekijk hieronder nogmaals de trailer.NieuwsFilm