Acteur geeft toe: "Mijn enorme geslachtsdeel is nep"

Theo James ging niet echt bloot in 'The White Lotus'.

Theo James maakte een 'enorme indruk' met zijn naaktscène in de seizoensopener van The White Lotus. Toch heeft hij nu teleurstellend nieuws voor de fans die daar helemaal wild van werden. In de talkshow van Jimmy Fallon heeft hij namelijk onthuld dat zijn geslachtsdeel in die scène hartstikke nep is.

"De waarheid is dat ik hier vanzelfsprekend een meeting over heb gehad met de regisseur en producenten. Zij zeiden dat ze voor deze scène een neppe penis wilden gebruiken", vertelt James over zijn veelbesproken naaktscène in de populaire HBO-serie.

Opluchting
De blootscène van James ging helemaal viraal op social media, omdat het lijkt alsof hij een enorme slurf heeft.

De scène heeft Fallon duidelijk onzeker gemaakt over zijn eigen aanbod. "Wat een opluchting! Ik denk dat veel mannen blij zullen zijn dit nu te horen", reageert hij namelijk.

Wensen
James vertelt dat hij ook een aantal wensen had voor zijn nepgeslachtsdeel. "Ik wilde niet dat hij afleidend groot zou zijn, want dat vond ik niet passen bij de scène".

Daar is dus niet helemaal gehoor aan gegeven. "Hij leek net een hamer. Net of ze 'm van een ezel hadden gestolen", grapt hij.



NieuwsFilm

meest populair