The Weeknd kondigt filmmuziek aan voor 'Avatar: The Way of Water'

The Weeknd kondigt filmmuziek aan voor 'Avatar: The Way of Water'

Op 16 december brengt de popster nieuwe muziek uit voor het langverwachte vervolg.

Na 13 jaar wachten kunnen we vanaf 14 december eindelijk terug naar de magische wereld van Pandora. Regisseur James Cameron brengt ons zijn langverwachte vervolg Avatar: The Way of Water. En deze keer mag popster The Weeknd de muziek verzorgen voor de film.

De Canadese zanger kondigde het nieuws zelf aan op zijn Twitter-account. Ook laat hij een preview van zijn nieuwe nummer horen. Het nummer komt tegelijk met de film uit op 16 december (in de States). Op verdere details, zoals de titel van het nummer, zullen we nog even moeten wachten.


The Weeknd
Het is niet de eerste keer dat The Weeknd muziek verzorgt voor een film. Hij nam eerder al nummers op voor o.a. The Hunger Games: Catching Fire en Black Panther. Voor het nummer "Earned it" uit Fifty Shades of Grey werd hij genomineerd voor een Oscar.

In 1997 scoorde Celine Dion nog een monsterhit met "My Heart Will Go On" uit de James Cameron-film Titanic. In 2009 probeerde de regisseur dit trucje te herhalen voor de eerste Avatar-film.

Leona Lewis werd opgetrommeld om het nummer "I see you" te zingen. Dit werd, in tegenstelling tot de film, geen hit. Het is afwachten of The Weeknd met zijn nieuwe nummer meer succes heeft.

Avatar: The Way of Water is vanaf 16 december in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair