Margot Robbie heeft weer hoop op Poison Ivy-romance in DCU

Margot Robbie heeft weer hoop op Poison Ivy-romance in DCU

Uiteraard met haar Harley Quinn.

Het DC Universe of het DCU zal komende jaren op de schop gaan doordat er achter de schermen weer grote wijzigingen worden doorgevoerd. Een van de opvallendste ontwikkelingen is dat James Gunn een belangrijke leidende rol heeft gekregen.

Dat Gunn nu de leiding pakt, lijkt actrice Margot Robbie positief te stemmen. Robbie speelde de afgelopen jaren de rol van Harley Quinn in Suicide Squad, Birds of Prey en The Suicide Squad.

"Ik weet het, het is te gek," zei Robbie over de grote veranderingen die plaatsvinden bij Warner Bros. tegenover ComicBook.com. Gunn is samen met Peter Safran de nieuwe baas over het DCU.

"En Peter Safran. Hij was ook de producent van The Suicide Squad," zei Robbie. "Ik ken ze allebei heel goed en ze zijn een dynamisch duo. Ik denk dat dat een groot voordeel is voor DC."

Poison Ivy
"Daar heb ik jaren op aangedrongen. Ik kan je niet zeggen hoe vaak ik daarvoor heb aangedrongen. Ik wil het ook," vertelde de actrice op de vraag of ze Poison Ivy graag in het DCU ziet verschijnen.

"Eerlijk gezegd, als ik het me voorstelde, dan zie altijd de Poison Ivy uit de strips. Ik kan me niet echt voorstellen dat een actrice de rol speelt, maar ik ben het ermee eens, dat zou zo goed zijn," bevestigde Robbie.

In de comics hebben Quinn en Ivy een romantische relatie, iets dat Robbie al vaker heeft aangehaald om te laten zien in het DC-filmuniversum. Wanneer Robbie terugkeert in de reeks is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair