Madonna gedraagt zich weer eens te ordinair op Insta

Madonna gedraagt zich weer eens te ordinair op Insta

Tja, wat moeten we hier nu weer van vinden?

Het komt wel vaker voor dat Madonna vreemde berichten op haar Instagram-pagina post. Nu is het weer raak. De wereldberoemde zangeres heeft namelijk weer eens een videootje online gezet dat de nodige wenkbrauwen laat fronsen. Bekijk de beelden hieronder zelf.

Op 1 december had Madonna een evenement georganiseerd in Miami, genaamd SEX. Dit deed ze in samenwerking met de bekende modehuis Saint Laurent. Hier waren o.a. veel erotische foto's te vinden, maar het was voornamelijk Madonna die alle aandacht naar zich toe trok.

Beelden
Zo zien we geen schaars geklede Madonna, vandaag de dag alweer 64 jaar oud, zich behoorlijk vreemd gedragen. Buiten het feit dat de zangeres nauwelijks iets aan heeft, plakt ze tegen iedereen op en probeert ze op elk mogelijk moment in de schijnwerpers te staan.

Heel erg gek is dit niet, aangezien Madonna behoorlijk op aandacht uit blijkt te zijn. Natuurlijk wil ze haar evenement zo goed mogelijk promoten, wat blijkbaar een groot succes was, aangezien er veel positieve reacties op kwamen. Op sociale media reageren de nodige mensen toch anders. Wat vinden jullie zelf van de onderstaande video?



Reacties
Hoewel de eerste reacties (van andere bekenden) naast het bericht voornamelijk positief zijn, reageren ook veel mensen negatief op de bovenstaande video. Zo zegt een iemand: "Ik wilde vroeger altijd Madonna ontmoeten, maar als ik op dit feestje aanwezig was geweest, was ik meteen vertrokken" en "Er is niks ergers dan niet oud willen worden en je nog jong proberen te gedragen" of "Stel je voor dat een onbekend persoon zich zou gedragen. Hij/zij zal meteen met de grond gelijk gemaakt worden".

NieuwsFilm

meest populair