Mooie Anna Kendrick wordt behoorlijk gemanipuleerd in thriller 'Alice, Darling'

Gelukkig heeft ze haar vriendinnen nog.

Jan-Peter Rook 7 december 2022 10:50 in Video
Lionsgate heeft een trailer en een poster gedeeld van Alice, Darling, een nieuw drama over een jonge vrouw (Anna Kendrick) die gevangen zit in een zeer nare en ongezonde relatie. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen nog om haar hier uit te redden.

Het leven van Alice wordt volledig gecontroleerd door haar manipulerende vriend Simon. Wanneer ze op vakantie gaat met twee goede vriendinnen, herontdekt Alice langzaam weer wie ze eigenlijk is en krijgt ze eindelijk eens wat broodnodig perspectief.

Keiharde wraak
Alice begint zich langzaam los te wrikken van haar beklemmende relatie, maar uiteraard laat Simon dit niet zomaar gebeuren. Zijn wraak is onvermijdelijk en vernietigend en Alice's kracht, moed en vriendschappen worden tot op het bot getest.

Alice, Darling is het speelfilmdebuut van regisseur Mary Nighy, de dochter van acteur Bill Nighy (Love Actually en Pirates of the Caribbean). Naast Pitch Perfect-ster Kendrick bestaat de cast uit o.a. Wunmi Mosaku, Kaniehtiio Horn, Charlie Carrick, Markjan Winnick en Daniel Stolfi.

De film, waarvan het scenario werd geschreven door Alanna Francis, draait vanaf 30 december in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.

NieuwsFilm