Harrison Ford over hoe hij het stokje overdraagt in 'Indiana Jones 5'

Harrison Ford over hoe hij het stokje overdraagt in 'Indiana Jones 5'

Na deel 5 stopt Ford er echt mee, maar hoe de franchise verder?

Het zal tot de zomer van 2023 de vraag zijn hoe Lucasfilm het verhaal rond de Indiana Jones van Harrison Ford afrondt in Indiana Jones and the Dial of Destiny, en hoogstwaarschijnlijk voorzet met een ander personage in de hoofdrol.

Of Indy daadwerkelijk zijn lasso aan een ander personages overdraagt is dus nog niet duidelijk. Deadline sprak met Ford en vroeg hem of hij daadwerkelijk stopt of dat hij het stokje overdraagt.

"Nee, ik vertel gewoon een verhaal. Ik vertel een verhaal," was de korte reactie van Ford, op zijn eigen manier. "Je zult het zien, je zult het zien. Ik hoop dat je het leuk vindt."


Indiana Jones and the Dial of Destiny
De kans is uiteraard bijzonder groot dat Disney en Lucasfilm na Dial of Destiny verdergaat met de franchise. Met 80 jaar is Harrison Ford zeker niet meer de jongste en iedereen kan begrijpen als Disney een nieuwe weg inslaat zonder Ford.

Dit kan uiteraard in de bioscoop en/of op Disney+. Hoe het eindelijk van Dial of Destiny uitpakt, zie je vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair