'Asteroid City' van topregisseur Wes Anderson verschijnt aankomende zomer

'Asteroid City' van topregisseur Wes Anderson verschijnt aankomende zomer

Vanaf aankomende zomer te zien in de bioscoop.

Focus Features heeft onthuld dat de nieuwe film Asteroid City van regisseur Wes Anderson een releasedatum krijgt voor aankomende zomer.

De studio zet de releasedatum van de film op 16 juni 2023. Wereldwijd zal de film op 23 juni 2023 in de bioscopen verschijnen.

Afgelopen juli werd al aangekondigd dat Anderson voor de film opnieuw zou gaan samenwerken met de studio, met wie de regisseur eerder samenwerkte aan zijn film Moonrise Kingdom. Ook werd toen bekend gemaakt dat Alexandre Desplat zal terugkeren om de score te verzorgen.

De synopsis voor de film luidt als volgt: "Het verhaal volgt een fictief Amerikaanse woestijndorpje rond het jaar 1955. In dit dorp vindt de Junior Stargazer-conventie plaats, waar studenten en ouders vanuit het hele land samenkomen voor schoolwedstrijden, rust en ontspanning, komedie, drama, romantiek en meer."

Opnieuw een sterrencast
Ook Asteroid City bestaat weer uit een overweldigend ensemble aan grote namen als Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Willem Dafoe, Margot Robbie en Jeff Goldblum.

Asteroid City zal dus mogelijk vanaf 23 juni 2023 ook te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair