James Cameron heeft 'Avatar 1.5' uitgedacht, maar we krijgen deze nooit te zien

James Cameron heeft 'Avatar 1.5' uitgedacht, maar we krijgen deze nooit te zien

Wat er gebeurde tussen Avatar en The Way of Water.

Dertien jaar zit er tussen de releases van Avatar en Avatar: The Way of Water, maar in de film is er flink wat tijdsverschil. De tweede film speelt zich namelijk ook ruim tien jaar later af. Regisseur James Cameron weet precies wat er in die tijd is gebeurd.

Cameron gaf hoofdrolspelers Sam Worthington en Zoe Saldaña een script voor "Avatar 1.5", waarin het verhaal staat wat er in de tussenliggende periode gebeurd is met de hoofdpersonages.

Avatar 1.5
"Jim gaf me een script dat Avatar 1.5 heet, dat op zichzelf verbazingwekkend en gedetailleerd is en vol staat met wat ze tijdens die periode hebben meegemaakt," vertelde Worthington tijdens een virtuele persconferentie.

"Ik denk dat het deel uitmaakte van dat Jim zich realiseerde dat het verhaal gaat over dat zij krijgers zijn en de strijd met de clans aangaan en dat soort dingen," ging de acteur door.

"Het is een onderzoek naar wat de familiedynamiek is en de natuurlijke verdieping van dit liefdesverhaal. Het gaf ons een goed startpunt om te begrijpen hoe we die leegte moesten opvullen," bekende Worthington.


De synopsis: Avatar: The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af en vertelt het verhaal van de familie Sully, de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar veilig te houden, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven, en de tragedies die ze doorstaan."



NieuwsFilm

meest populair