Trailer 'The Pale Blue Eye': mysterieuze horrorfilm met Christian Bale

Trailer 'The Pale Blue Eye': mysterieuze horrorfilm met Christian Bale

Over de jonge Edgar Allan Poe.

Ook topacteur Christian Bale (The Dark Knight) kon het niet weerstaan om in zee te gaan met Netflix. De acteur is namelijk binnenkort te zien in The Pale Blue Eye, een film van regisseur Scott Cooper (Black Mass, Antlers). Check hieronder een compleet nieuwe en mooie trailer.

In The Pale Blue Eye, gebaseerd op het geklijknamige boek uit 2003 van schrijver Louis Bayard, gaan we terug naar 1830.

De ervaren rechercheur Augustus Landor (Bale) onderzoekt een reeks moorden op de Amerikaanse militaire academie in West Point, New York. Hij wordt bijgestaan door Edgar Allan Poe, een jonge cadet aan de academie.

De jonge Edgar Allan Poe wordt gespeeld door Harry Melling, die we kennen uit onder meer de Netflix-serie The Queen's Gambit en Dudley Dursley speelde in de Harry Potter-films.

Gotische horrorfilm
De film wordt omschreven als een "gotische horror/mysteriefilm" en er zijn ook rollen voor onder meer Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Timothy Spall en Robert Duvall.


In ieder geval in de States verschijnt de film ook beperkt in de bioscopen en vanaf 6 januari staat The Pale Blue Eye wereldwijd op de streamer. Zet hier alvast het belletje aan.



NieuwsFilm

meest populair