Netflix is klaar met 'The Old Guard 2' met Charlize Theron

Netflix is klaar met 'The Old Guard 2' met Charlize Theron

De actrice onthult dat nieuws middels een vrij pijnlijke anekdote in een nieuw interview.

Charlize Theron heeft bevestigd dat de opnames van haar Netflix-film The Old Guard 2 erop zitten. Dat nieuws onthult ze middels een 'pijnlijke' anekdote in een interview met The Hollywood Reporter.

In The Old Guard (2020) speelt Theron een onsterfelijke soldate genaamd Andy die leiding geeft aan een groep huurlingen. Wanneer ze op de radar komen te staan van een farmaceutisch bedrijf dat op hen wil experimenteren, moeten ze vechten voor hun leven.

Sequel
Gezien het succes van de eerste film, kondigde Netflix al snel een vervolg aan. Greg Rucka, de man achter de The Old Guard-stripboeken, heeft wederom het script geschreven. Een belangrijk verschil is dat Victoria Mahoney het regiestokje van Gina Prince-Bythewood heeft overgenomen.



Opnames afgerond
Inmiddels heeft hoofdrolspeelster Theron dus bevestigd dat alle opnames zijn afgerond. Dat deed ze middels de onderstaande anekdote.

"Ik heb twee weken geleden een schouderoperatie gehad", vertelt ze. "We hebben onlangs de opnames van 'The Old Guard 2' afgerond, waarbij ik aan de rand van een helikopter heb gehangen. Ik zou willen dat dat het verhaal was, maar nee. Het gebeurde tijdens een training zwaardvechten".

Auw! Het is niet bekend wanneer The Old Guard 2 precies op Netflix moet verschijnen, maar dat is hoogstwaarschijnlijk ergens volgend jaar.



NieuwsFilm

meest populair