Pikante Jennifer Lopez in beelden trailer 'Shotgun Wedding'

Pikante Jennifer Lopez in beelden trailer 'Shotgun Wedding'

Lang hoeven we niet meer te wachten

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jennifer Lopez, aangezien de wereldberoemde zangeres enkele kiekjes deelde op haar instagram-pagina. Deze zijn hier te bekijken. Nu is het weer raak, want de trailer van Lopez nieuwste film, genaamd Shotgun Wedding, staat nu online en is hieronder te bekijken.

De film vertelt het verhaal van Darcy (Lopez) en Tom (Josh Duhamel). Zij nodigen hun families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Dit loopt echter veel anders dan gedacht en gehoopt. Op het eiland waar ze het grote feest willen vieren wordt het hele gezelschap gegijzeld. Darcy en Tom gaan proberen hier stokje voor te steken. Bekijk de trailer hieronder.



Cast
De film werd ingeblikt door Jason Moore, o.a. bekend van Pitch Perfect en Sisters. De hoofdrollen zijn dus weggelegd voor Lopez en Duhamel, al zou de rol van Tom oorspronkelijk door Armie Hammer worden gespeeld. De Call Me By Your Name-acteur is echter al een tijdje niet meer welkom in Hollywood, vanwege deze reden.

Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Jennifer Coolidge, Lenny Kravitz, Steve Coulter en Callie Hernandez.

Al snel
Heel erg lang hoeven niet meer te wachten op deze film. Eind januari zal de film namelijk te zien zijn op de op de streamingdienst van Amazon Prime.

NieuwsFilm

meest populair