Verrassend genoeg gaat Taylor Swift een film regisseren

Ook heeft de 'Red-zangeres het script geschreven.

Taylor Swift gaat haar eerste speelfilm regisseren. Dat heeft Searchlight Pictures bekendgemaakt. De zangeres maakte vorig jaar haar eerste kortfilm voor een nummer van zichzelf en gooide daar hoge ogen mee.

"Taylor is een ongekend getalenteerde artiest en verhalenverteller. We vinden het ontzettend leuk en een enorme eer om met haar samen te mogen werken tijdens dit spannende, nieuwe creatieve avontuur", zeggen David Greenbaum en Matthew Greenfield van Searchlight in een statement.

Swift heeft ook het script geschreven voor haar speelfilm. Waar het project precies over zal gaan, is nog niet bekend. Wel heeft de beroemdheid onthuld dat ze onder meer regisseurs Chloé Zhao (Nomadland) en Greta Gerwig (Ladybird) als haar grote inspiratiebronnen ziet.

Muziekvideo
Swift maakte vorig jaar indruk met haar veertien minuten durende muziekvideo voor haar nummer All Too Well. Deze is dit jaar op verschillende filmfestivals vertoond en wordt zelfs ingezonden voor de Oscar voor beste kortfilm.



Achter de schermen
Swift heeft deze week toevallig een video op YouTube gedeeld waarin ze fans meeneemt achter de schermen van All Too Well. Daarin is te zien hoe acteurs Sadie Sink (Stranger Things) en Dylan O'Brien (The Maze Runner) regisseert. Dat doet ze alsof ze al heel wat ervaring heeft.



NieuwsFilm

meest populair