James Cameron haalt wederom uit naar Marvel: "Avatar is beter"

James Cameron haalt wederom uit naar Marvel: "Avatar is beter"

Al zegt hij wel een fan te zijn van de superheldenfilms.

We hoeven niet meer lang te wachten op Avatar: The Way of Water. Regisseur James Cameron is nu dan ook druk bezig met het promoten van zijn blockbuster en dat doet hij o.a. door te zeggen dat zijn film beter is dan alles wat Marvel uitbrengt.

We hebben al meerdere trailers van The Way of Water voorbij zien komen, en eerlijk is eerlijk, deze zien er prachtig uit. Cameron heeft dan ook wederom gewerkt met een geweldig team aan visuele artiesten, waardoor de sequel er net zoals het origineel fantastisch uitziet. Dat weet de filmmaker zelf ook.

Reactie
Zo zegt Cameron: "Superheldenfilms vormen vandaag de dag de ruggengraat van de filmwereld. Er komen gigantisch veel van deze films uit, dus er zijn veel visuele effecten artiesten. Er bestaan steeds meer tactieken en methodes. Het word alsmaar indrukwekkender".

"Weta Digital, of Weta Effects, zijn wel echt de koploper op dit vlak. ILM doet ook goed werk, maar het ziet er niet allemaal even goed uit..." Cameron werkte samen met Weta voor The Way of Water, maar Marvel doet juist vaak beroep op ILM (Industrial Light & Magic).

Voorbeeld
Cameron vervolgt: "Kijk bijvoorbeeld eens naar Thanos. Vind je echt dat dit er goed uitziet? Kijk dan eens naar de nieuwe 'Avatar'. Het verschil is enorm. Laat ik wel even duidelijk maken dat ik niet uit wil halen naar Marvel. Ik hou van die films, maar ik vind wel dat het verschil groot is..."

Of hij echt een fan is van Marvel is nog maar de vraag. Twee maanden geleden haalde Cameron ook al uit naar de superheldenstudio. Dat artikel is hier te lezen.

Bekijk de laatste Avatar: The Way of Water trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair