Keert 'Pinocchio'-regisseur Guillermo del Toro terug bij DC voor 'Justice League Dark'?

Keert 'Pinocchio'-regisseur Guillermo del Toro terug bij DC voor 'Justice League Dark'?

De Mexicaanse topregisseur laat zich erover uit.

Guillermo del Toro heeft al heel wat pareltjes gemaakt. De Mexicaanse topregisseur heeft net goed en wel de duistere animatiefilm Pinocchio gemaakt voor Netflix, maar hij kijkt nu al naar de toekomst. Nu dat er zo veel veranderingen plaats vinden bij DC, wordt er weer veel gesproken over del Toro.

Enkele jaren geleden kwam del Toro namelijk al bijna DC versterken voor de Justice League Dark-franchise. Helaas kwam het hier nooit van, maar nu dat James Gunn een van de nieuwe grote bazen is geworden en de nodige plannen heeft, is er misschien ook wel weer plaats voor de 'duistere' Justice League.

Reactie
De 58-jarige regisseur werd hier recentelijk naar gevraagd en over welk personage hij dan een film zou willen maken. Zijn reactie was als volgt: "Dat vind ik lastig te zeggen. Ik hou gigantisch veel van Swamp Thing en The Demon, maar ik weet niet of het er ooit nog van gaat komen..."

"Als je begint te werken met een grote nieuwe machine, dan zou het best kunnen dat je een paar vingers verliest. Ik weet dus niet of ik dus nog wel echt wil en aandurf. Zoals Danny Glover zou zeggen: "I'm too old for this sh*t!""

Vervanging
Del Toro klinkt dus helaas niet erg optimistisch, maar misschien dat het toch nog van de Justice League Dark zal komen. J.J. Abrams zou zich hier normaal gesproken over ontfermen, maar ook hier hebben we al een tijdje niks meer over gehoord. Mocht het er wel nog van komen, dan zou het natuurlijk fantastisch zijn dat de horrorexpert del Toro een steentje zou bijdragen!

Gelukkig zit del Toro niet stil. Zo is hij betrokken bij Scary Stories to Tell in the Dark 2 en Haunted Mansion. Bekijk de trailer van de sterk onthaalde Pinocchio nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair