Dit verrassende Marvel-personage is naar verluidt het dodelijkst in het MCU

Dit verrassende Marvel-personage is naar verluidt het dodelijkst in het MCU

Althans, als we Reddit mogen geloven!

In het MCU hebben we al héél wat verschillende superhelden en (super)schurken voorbij zien komen. Nu is het duidelijk welke van deze personages de meeste mensen (en andere wezens) heeft omgebracht. Het antwoord is tamelijk verbazingwekkend.

Schurken tellen echter niet mee, aangezien je dan al snel bij Thanos uit zou komen, die de helft van de wereld uitroeit met een simpele 'snap'. Superhelden willen vaak niet andere personages vermoorden, aangezien dit niet iets is wat een superheld doet. Sommige helden houden zich toch iets minder aan deze regel dan anderen.

De 'winnaar'
Het gaat hier om Yondu, de adoptievader van Peter Quill/Star-Lord. Op Reddit werd hier de laatste tijd flink over gesproken, maar de meeste mensen zijn het er wel over eens dat de blauwe Centaurian met zijn mohawk héél wat mensen heeft omgebracht. Hier lijkt hij zelf ook niet veel moeite mee te hebben, zoals dat hieronder te zien is.



Echter 'scoort' Thor ook behoorlijk hoog. Zo zegt een iemand: "We moeten Thor niet vergeten. Hij ruimt de frost giants uit de weg in 'Thor, dark elves in 'Thor: The Dark World', de nodige fire giants en zombies in 'Ragnarok', chituari in 'Avengers', shadow creatures in 'Thor: Love and Thunder' én behoorlijk veel van Thanos' soldaten in 'Infinity War' en 'Endgame'. En natuurlijk Thanos zelf!"

Thor is ook al een van de oudste personages in het MCU. Thor zou namelijk al ongeveer 1500 jaar oud zijn, dus het zou goed kunnen dat hij toch de nummer 1 is.



NieuwsFilm

meest populair