'The Hobbit'-acteur Luke Evans reageert op vraag of hij de nieuwe James Bond wordt

'The Hobbit'-acteur Luke Evans reageert op vraag of hij de nieuwe James Bond wordt

De acteur ziet het wel zitten, maar of het er ook van gaat komen...

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig niet meer terugkeert als James Bond. De acteur kroop nog een enkele keer in de huid van 007 voor No Time to Die, maar nu zit het er echt op. Er moet dus op zoek gegaan worden naar een vervanger. Zou het kunnen dat Luke Evans het stokje van Craig overneemt?

Al maandenlang doen er de nodige namen de ronde. Bekende namen zoals o.a. Tom Hardy, Henry Cavill en Idris Elba worden vaker genoemd, maar het zou ook een nieuwkomer of jonge acteur kunnen worden. Evans heeft de hoop echter ook nog niet opgegeven.

Reactie
Evans weet hoe het is om in blockbusters te spelen. Zo speelde hij een belangrijke rol in The Hobbit-trilogie, maar ook in in Disney's live action remake van Beauty and the Beast. Nu, tijdens een recent interview, werd hem gevraagd of hij interesse zou hebben in het spelen van de beroemde geheim agent.

Zijn reactie was als volgt: "Ik, als de nieuwe James Bond? Tja, wie weet... Op dit moment kan niemand er iets zinnigs over zeggen. Het zou natuurlijk wel heel leuk zijn, toch? Maar we zien wel wat het wordt".

Kans?
De vraag is natuurlijk of Evans echt een kans maakt. De bekende James Bond-producente, Barbara Broccoli, zei recentelijk nog dat de opvolger ergens in de 30 zal zijn. Evans is toch 'al' 43 jaar oud. Nog niet zo heel lang geleden gaf de acteur zelf al toe dat het nu misschien te laat is...



NieuwsFilm

meest populair