Nieuwe Avengers zijn de "avant-garde van hun generatie" in 'Avengers: The Kang Dynasty'

Nieuwe Avengers zijn de "avant-garde van hun generatie" in 'Avengers: The Kang Dynasty'

Jonathan Majors onder de indruk van de vele nieuwkomers.

Acteur Jonathan Majors (Creed III) zagen we in 2021 al in de serie Loki en komende jaren zal hij heel wat keren terugkeren als de grote Marvel-schurk Kang the Conqueror. In Avengers: The Kang Dynasty neemt hij het op tegen een nieuwe "indrukwekkende" groep Avengers.

"Ja, ik denk dat deze nieuwe groep Avengers behoorlijk indrukwekkend is," vertelde Majors aan Somos Geeks. "Letitia Wright, Florence Pugh, om er maar een paar te noemen. Ik bedoel, deze actrices zijn de avant-garde van hun generatie, in het MCU en daarbuiten."

The Hood
De acteur benoemde in het interview ook de naam van acteur Anthony Ramos, die in de serie Ironheart de rol van The Hood speelt. Het lijkt erop dat hij dat personage wel een keer wil tegenkomen in de franchise.

"Weet je, er zijn zoveel acteurs die zijn aangenomen in dit MCU-team. En ik zou graag met ze willen acteren," zei Majors.

"En dus zou ik natuurlijk heel graag met ze bezig willen zijn en vechtscènes willen opnemen. Ik kan dus niemand in het bijzonder noemen, maar ik ben erg enthousiast over de nieuwe groep die eraan komt. Als een van de originele Avengers het wil proberen, dan verwelkom ik dat uiteraard."

Quantumania
Avengers: The Kang Dynasty staat gepland voor mei 2025 en een van zijn Kangs zien we begin 2023 al in Ant-Man and The Wasp: Quantumania.



NieuwsFilm

meest populair