Er komen meer 'Night at the Museum'-films na het nieuwste deel dat nu op Disney staat

Er komen meer 'Night at the Museum'-films na het nieuwste deel dat nu op Disney staat

Acteur en scenarioschrijver Thomas Lennon hint dat er na Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again nog meer films naar Disney+ gaan komen

Thomas Lennon, scenarioschrijver en acteur van Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again, hint dat er meer films in de reeks zouden kunnen volgen. Lennon, die de stem van Roosevelt inspreekt in de animatiefilm, zou zijn rol graag weer oppakken.

Toen de eerste familiefilm in 2006 met Ben Stiller in de hoofdrol werd uitgebracht, sloot het publiek de film in haar armen. Stiller's personage Larry Daley werkt als bewaker in het Museum of Natural History wanneer hij erachter komt dat de exhibitiestukken 's nachts tot leven komen.

Animatie
Nu zijn we drie live-actionfilms en animatiefilm Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again verder en lijkt het daar dus niet bij te blijven. Volgens Lennon is animatie ook het format van de films die nog moeten worden uitgebracht.

Met animatiefilms valt immers meer te experimenteren dan met live-action, iets dat beter aansluit bij het fantasy-genre van de films. Zo speelt het verhaal in de nieuwste film zich af in het oude Egypte, waar de god Seth wordt bestreden.



Het is niet duidelijk of er daadwerkelijk meer films in de 'Night at the Museum'-reeks aan zitten te komen, maar als zich een kans voordoet om er meer te maken zal Disney die ongetwijfeld pakken.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again is te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair