'Avatar'-acteur Stephen Lang verklapt hoe anders zijn schurk Quaritch is in 'Avatar: The Way of Water'

'Avatar'-acteur Stephen Lang verklapt hoe anders zijn schurk Quaritch is in 'Avatar: The Way of Water'

Acteur in 'Avatar: The Way of Water' Stephen Lang doet een boekje open over de manier waarop zijn schurk Quaritch ten opzichte van de eerste 'Avatar'-film veranderd is

Stephen Lang verklapt hoe anders zijn schurk Quaritch zal zijn in de film Avatar: The Way of Water die deze week in de bioscoop verschijnt. De sequel speelt zich meer dan tien jaar na de eerste film af en volgt opnieuw hoofdpersoon Jake Sully en zijn leven bij de Na'vi. Quaritch was de antagonist in de de film uit 2009 en komt op een verrassende manier terug.

Colonel Miles Quaritch verscheen in de originele film als de leider van de beveiliging van de Resources Development Administration en had niet zo'n hoge pet op met de flora en fauna op de planeet Pandora. Zijn aandacht richtte zich vooral op het winnen van grondstoffen.

Conflict
Hoewel Quaritch aan het eind van de film kwam te overlijden, keert hij in Avatar: The Way of Water terug in het lichaam van een Na'vi, zo bevestigde Lang in een recent interview. Hij verklapte dat zijn personage flink veranderd is, maar opnieuw het conflict veroorzaakt.



"In de oorspronkelijke film was mijn personage er om het conflict te veroorzaken. Dat doet hij dit keer opnieuw, hij is opnieuw de bron van het conflict. Maar hij is ook veranderd en maakt nu deel uit van de wereld van Pandora, en dat heeft een verwarrend effect op hem", zegt Lang.

Hoe dat er precies uit komt te zien, wordt gauw duidelijk. Avatar: The Way of Water verschijnt deze week in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair