De brute Vikingfilm 'The Northman' staat vanaf vandaag op SkyShowtime

Ongetwijfeld een van de beste films van 2022.

SkyShowtime heeft vandaag een absolute topfilm toegevoegd aan zijn catalogus: The Northman. In deze brute Vikingfilm van regisseur Robert Eggers (The Lighthouse) speelt Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan) een prins die uit is op wraak.

The Northman is ongetwijfeld een van de beste films die dit jaar is verschenen. In april werd het meedogenloze wraakepos ontvangen met lovende recensies. Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, scoort de film een gemiddelde van een 7.7.

Thuis succes
Mede vanwege de coronapandemie en de iets minder sterke reacties onder het publiek, deed The Northman het niet heel goed in de bioscopen. Toch werd de film uiteindelijk winstgevend doordat hij enorm veel werd gehuurd en gekocht voor thuis.

Vanaf vandaag kunnen abonnees van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime The Northman dus ook bekijken!

The Northman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, e.a. | FilmTotaal-recensie: 5 sterren
De Vikingprins Amleth was op jonge leeftijd getuige van de brute moord op zijn vader. De dader is niemand minder dan zijn oom Fjölnir. Sindsdien zint Amleth op wraak. Nu, jaren later, is hij een zeer getrainde Viking en krijgt hij eindelijk de kans om zijn queeste te volbrengen. Tijdens zijn jacht op Fjölnir gaat hij door diepe, donkere dalen.



Interesse in The Northman? Je kunt hem hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair