Gal Gadot onthult haar oogverblindende lichaam aan het zwembad op Insta-foto

Gal Gadot onthult haar oogverblindende lichaam aan het zwembad op Insta-foto

De bekende Wonder Woman-actrice ziet er zomers uit.

Actrice Gal Gadot mag toch wel een van de mooiste actrices in Hollywood genoemd worden en het is geen wonder dat het Wonder Woman-kostuum haar uitstekend staat. Op Instagram deelt ze regelmatig foto's uit haar privéleven. Ook aan het zwembad.

Gadot zagen we de laatste jaren uiteraard in de Wonder Woman-films, maar ze dook ook op in andere grote titels. Denk maar aan de Netflix-actiefilm Red Notice in 2021 en de recente whodunit-film Death on the Nile.

Komende jaren zal ze ook niet stil zitten. Er staan op de IMDb maar liefst zeven projecten in de planning. Zo nam ze recent de Disney-film Snow White en de Netflix-actiefilm Heart of Stone op en gaat ze nog aan de slag met onder meer de films Cleopatra, Red Notice 2 en waarschijnlijk Wonder Woman 3.

Aan het zwembad
Het Instagram-account Holllywood actress snort heel wat opvallende foto's op van bekende actrices op en vond ook een foto van de in Petach Tikwa, Israël geboren brunette.

We zien haar in bikini aan het zwembad zitten en dat onthult dan ook haar oogverblindende lichaam. Check de foto via onderstaande link.


De 37 jarige Gal Gadot op de foto zien? Check deze dan hier op de Insta van Holllywood actress.


Bekijk de afbeeldingBekijk ook Abbey Hoes
Weinig verhullende Abbey Hoes zonder topje op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingFoto's van Kim Feenstra
Kim Feenstra op Insta-foto's waar je mond van openvalt


NieuwsFilm

meest populair