Margot Robbie over The Dreamhouse in 'Barbie': "Het is alles waar je van droomt"

Margot Robbie over The Dreamhouse in 'Barbie': "Het is alles waar je van droomt"

De actrice is heel enthousiast!

Nog even geduld tot de langverwachte live-action film over pop Barbie haar opwachting maakt. Margot Robbie vertelt in de tussentijd over een heel belangrijk onderdeel van het Barbie-universum: The Dreamhouse.

Barbie was afgelopen zomer hot en ging meerdere keren viral op sociale media. Foto's van Margot Robbie als Barbie en Ryan Gosling als Ken lekten uit en het internet ging helemaal los.

Belangrijk onderdeel
Het is nog even wachten tot we Barbie eindelijk kunnen bewonderen. Robbie vertelt in een interview met Variety over een belangrijk onderdeel in de film: The Dreamhouse.

"Je zult een paar Dreamhouses gaan zien", vertelt de actrice. "Het is alles waar je van droomt!" De huizen spelen een grote rol in het gehele Barbie-universum en ontbreekt dan ook zeker niet in de live-action van regisseur Greta Gerwig.

Einde van carrière
De regisseur gooide eerder al hoge ogen met Lady Bird en Little Women, maar is tóch wat huiverig over de release van Barbie. "Dit zou wel eens het einde van mijn carrière kunnen betekenen", vertelde ze eerder in een podcast.

Barbie is in de zomer van 2023 te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair