Dit jonge topmodel is de prachtige dochter van Monica Bellucci en Vincent Cassel

Dit jonge topmodel is de prachtige dochter van Monica Bellucci en Vincent Cassel

Deva Cassel volgt in de voetsporen van haar moeder.

Monica Bellucci en Vincent Cassel waren jarenlang samen. De twee beroemdheden waren van 1999 t/m 2013 getrouwd, maar besloten toen uit elkaar te gaan. Wel kregen ze samen dochter Deva Casel. Zij is vandaag de dag 18 jaar oud en is hard op weg om, net zoals haar moeder, een groot model te worden.

Belucci is natuurlijk een actrice en o.a. bekend van films als Irréversible en de James Bond-film Spectre, ze is ook een van de geliefdste modellen ter wereld. Ook al is Belucci 'al' 58 jaar oud, ze ziet er nog steeds prachtig uit. Zie een recent kiekje van de schoonheid, waarin ze naast de met een Oscar bekroonde Rami Malek staat, hieronder.



Dochter
Haar dochter Deva is echter ook hard op weg om een groot model te worden. Menig bekend modewerk wil maar wat graag samenwerken met de jonge schoonheid. Ze pronkt dan ook vaak op de voorkant van verschillende magazines en heeft meer dan genoeg werk.

Haar vader, Vincent Cassel, o.a. bekend van de film Eastern Promises en de serie Westworld, is ook trots op zijn dochter. Hij deelde nog niet zo heel lang geleden een kiekje van zijn ex-vrouw en hun dochter op zijn eigen Instagram. Bekijk deze foto hieronder.



Zij heeft ook haar eigen Instagram-pagina, waarop ze zelf ook de nodige foto's plaatst. Bekijk een van haar recente kiekjes hieronder.



NieuwsFilm

meest populair