Bekende inbrekers op dreigende foto uit 'Knock at the Cabin' van M. Night Shyamalan

Bekende inbrekers op dreigende foto uit 'Knock at the Cabin' van M. Night Shyamalan

Vanaf aankomende februari te zien in de bioscoop.

Regisseur M. Night Shyamalan blijft ondanks enkele missers een van de bekendere namen binnen het horror/thriller genre. Binnenkort verschijnt zijn nieuwste project Knock at the Cabin in de bioscopen.

In de film volgen we de zevenjarige Wen die met haar ouders op vakantie is in een afgelegen blokhut. Op een dag ontmoet ze een man die onuitgenodigd voor hun deur staat. Hij wordt vergezeld door enkele anderen en probeert het gezin ervan te overtuigen samen de wereld te redden.

Dreigende foto
De films van Shyamalan staan al sinds het begin van zijn carrière bekend om hun onverwachte plotwendingen en verrassende onthullingen. Ondanks de trailers blijft het dus altijd een mysterie hoe de film zal verlopen. Ook met Knock at the Cabin zal dit waarschijnlijk niet anders zijn. In een nieuwe uitgave van het blad Total Film wordt een nieuwe foto onthuld.

Op de dreigende foto zien we de vier indringers, welke gespeeld worden door Dave Bautista, Rupert Grint, Abby Quinn en Nikki Amuka-Bird. De personages Leonard (Bautista), Redmond (Grint) en Sabrina (Quinn) staan op de foto centraal. Verscholen achter Bautista staat het personage van Amuka-Bird.


Knock at the Cabin is vanaf 2 februari 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair