Emily Ratajkowski valt voor DC-acteur met "enorm geslachtsdeel"

Emily Ratajkowski valt voor DC-acteur met "enorm geslachtsdeel"

De knappe actrice heeft een man met humor aan de haak geslagen.

De dates van Emily Ratajkowski (I Feel Pretty) en Pete Davidson (The Suicide Squad) wordt steeds serieuzer. Dat heeft een insider doorgespeeld aan de Amerikaanse gossipsite People.

Ratajkowski en Davidson zijn sinds vorige maand aan het daten. Dat bericht werd de wereld in geslingerd door de anonieme roddelkoningin van Instagram: Deux Moi. Al snel verschenen er ook foto's van de twee.

Rustig aan
Dankzij People hebben we nu een update over hun huidige status. Die site heeft met een insider gesproken en heeft positief nieuws te melden.

"Het gaat echt goed met hen en hun relatie wordt steeds serieuzer", vertelt de ingewijde. "Ze delen een liefde voor de oostkust en lijken aardig op elkaar qua persoonlijkheid en stijl".

Grappenmaker
Davidson, waarvan algemeen bekend is dat hij een enorm geslachtsdeel heeft, blijkt Ratajkowski vooral in te pakken met zijn humor. Niet heel verrassend, voor iemand die lang heeft gewerkt voor het komedieprogramma Saturday Night Live.

"Pete is ontzettend chill. Hij vindt het leuk om Em mee uit eten te nemen en ze brengen ook een hoop tijd bij elkaar thuis door", aldus de bron.

Daar is dus een mooie relatie aan het ontstaan!

NieuwsFilm

meest populair