Disney+ deelt eerste beelden uit 'Peter Pan', 'Loki 2' en 'Win or Lose' in trailer voor 2023

Nieuwe verhalen, nieuwe gezichten, nieuwe beelden.


Nu 2022 bijna ten einde komt, maakt ook streamingdienst Disney+ zich alweer klaar voor 2023. Aankomend jaar verschijnt er namelijk opnieuw genoeg content op de streamingdienst waar abonnees hun ogen mee uit kunnen kijken.

Met een korte teaser geeft Disney ons een voorproefje van een paar van de voornaamste titels aan films en series die in 2023 op de streamingdienst zullen verschijnen. Dit gaat gepaard met gloednieuwe beelden en een charmante voice-over van "The God of Mischief" himself, Tom Hiddelston.

Gloednieuwe beelden
Net als in voorgaande jaren toont de Disney+ 2023 teaser in slechts 30 seconden het belangrijkste van wat ons het aankomende jaar te wachten staat in termen van films en series.

Zo krijgen we bijvoorbeeld de allereerste beelden te zien voor Peter Pan and Wendy van regisseur David Lowery (Pete's Dragon, The Green Knight), de live-action remake van de animatie klassieker Peter Pan uit 1953.

Maar bijvoorbeeld krijgen we ook de langverwachte eerste beelden voor seizoen 2 van de MCU-serie Loki, de animatieserie Win or Lose van Pixar Animation Studios, de aankomende Star Wars-serie Ahsoka, de nieuwste Disney+ Original film Crater, en nog veel meer.

Alle titels uit de teaser zijn vanaf 2023 exclusief te streamen op Disney+.NieuwsFilm

meest populair